Za nadzor svetlobe so notranje žaluzije najboljša izbira

Vsi si želimo ravno pravšnjo mero sončne svetlobe v naše domove. Da lahko ustrezno reguliramo svetlobo nam lahko pomagajo notranje žaluzije. Le te se namestijo na notranjo stran okenskega stekla. Uporabljajo se za nadzor svetlobe, pa tudi nadzor zasebnosti in estetike v notranjosti prostora.  Sestavljene so iz vodoravnih, lahko pa tudi navpičnih trakov, ki jih imenujemo lamelice. Te se lahko premikajo in obračajo tako, da reguliramo svetlobo.

Za nadzor svetlobe so notranje žaluzije najboljša izbira

Predost notranje žaluzij je, da samo z notranje strani reguliramo svetlobo, tako da z obračanjem lamelic prilagajamo količino svetlobe, ki prodira v prostor. Lamelice lahko povsem zapremo in imamo popolno zatemnitev. Lahko pa jih delno odpremo in imamo nežno in prijetno svetlobo v prostoru. Prednost namestitve notranjih žaluzij je tudi, da nam omogočajo nadzor nad zasebnostjo. Če jih popolnoma zapremo, lahko preprečimo pogled od zunaj ali znotraj. Pri regulaciji lamel za notranje žaluzije, lahko delno odpremo, da omogočimo nekoliko več svetlobe, hkrati pa ohranimo zasebnost. Ta namen je mnogokrat dobrodošel tudi v pisarniških prostorih.

Proizvajalci stremijo k vedno boljši estetiki. Tako imamo na trgu notranje žaluzije, ki so na voljo v različnih barvah, vzorcih in materialih. Lahko izbiramo po zadnjih modnih smernicah ali pa klasičnimi izbori, tako da se kolikor nam ustreza kar prilagodimo našemu domu in slogu prostora. Zagotavljajo nam čist, sodoben videz in se lepo prilegajo nameščenim okenskim površinam. So enostavne za vzdrževanje in preproste za čiščenje. Lahko jih obrišemo s krpo ali jih očistimo z mehko krtačo ali posesamo prah. Uporabljajo se predvsem materiali, kot so aluminij, polivinilklorid, redkeje les.

Vsi materiali za notranje žaluzije so običajno odporni na prah in umazanijo. Izbiramo lahko med izjemno prilagodljivostjo notranjih žaluzij, ki so na voljo v različnih velikostih. Tako se lahko prilagodijo vsem vrstam okenskih površin, vključno z okni nenavadnih oblik.  Za svoje poslovne prostore, domove lahko izbiramo med vodoravnimi in navpičnimi lamelicami za notranje žaluzije. Omogočajo nam nadzor nad svetlobo in zasebnostjo ter prispevajo k estetskemu videzu prostora.

 

 CategoriesNekategorizirano