Vsako jutro me na mizi čaka Nespresso kava

Nikoli prej nisem doživela, da bi me na mizi čakala Nespresso kavica, dokler nisem zamenjala svoje službe. Prišlo je obdobje, ko v svoji stari službi nisem zdržala več, pritiski so bili preveliki in vedela sem, da moram nekaj narediti. Prišel je dan, ko sem dala odpoved, ker sem enostavno morala gledati na svoje zdravje. To je zame bil najhujši dan v življenju, ker je to bila moja prva zaposlitev in sem pri njih delala veliko let. Prišlo  je obdobje iskanja nove službe in tako sem dobila novo službov svoji stroki. 

Čeprav sem se bala prvega dne, sem pozabila na vso tremo, ko me je na pisalni mizi čakala Nespresso kavica in krožnik z svežim sadjem. Ko sem to videla, sem bila presrečna, kajti v prešnji službi tega nisem poznala. Takoj sem začutila določeno toplino in spoznala, da sem se odločila prav. Šele sedaj sem videla, kako je imeti v službi lepe odnose in kako delajo drugi. Ker sem bila tako presenečena, nisem mogla verjeti, da me bo Nespresso kavica čakala vsak dan. Prepričana sem bila, da je to bila samo dobrodošlica za prvi dan. Naslednji dan, sem komaj čakala, da odprem vrata svoje pisarne, da se prepričam, če me Nespresso kavica ponovno čaka na mizi. 

Vsako jutro me na mizi čaka Nespresso kava

Prav sem imela, kavica Nespresso je bila na mizi. Sedaj v novi službi se počutim dobro in vidim, da je odločitev prišla pravi čas. Imeti v službi lepe in korektne odnose je nekaj najlepšega. Je pa res, da se nekdo mora spomniti in nekomu Nespresso kavico nastaviti. Tako, da pomislite koga lahko razveselite vi in mu nastavite jutranjo Nespresso kavico. Mogoče boste s to potezo nekomu polepšali dan in ga na ta način polepšali tudi sebi, ker boste naredili nekaj lepega. 

Vsak dan si privoščite požirek dobre Nespresso kavice, sami ali v družbi sodelavcev.

 CategoriesNekategorizirano