Vikend in nočna smuka

Letos sem se odločil, da bom hodil na nočne smuke. Nekako mi ni všeč ta dnevna gneča na smučiščih, pa še vedno se mi mudi. Komaj zaključim službo in bi se rad malo spočil, že moram hiteti na smučišče. Vse to me preveč utrudi, zato sem se letos odločil za nočno smuko. Malo me je skrbelo, ker sem se zavedal, da bom domov prišel zelo pozno in se bom tako moral zjutraj prebuti za v službo. 

Ko sem šel prvič na nočno smuko, mi je bilo super. Najbolj mi je bilo všeč, ker ni bilo gneče. Prav nikoli nisem rabil čakati na vlečnico, vedno sem bila takoj na vrsti. Tako ni bilo nobene možnosti, da bi me nazeblo. To je res en velik plus nočnega smučanja. 

Vikend in nočna smuka

Tako sem vsaki drugi dan šel na nočno smuko. Zjutraj tako nisem imel nobenih težav, da bi bil utrujen. Verjetno je bilo povezano s tem, da sem na smučanju užival. Nočno smučanje je res fajn zadeva, če le ima človek čas in voljo. Na nočno smučanje nisem hodil čez vikend, ker sem vedel, da je takrat gneča. Med tednom pa gneče ni in tako lahko uživaš na belih strminah in smučaš kakor ti paše. Ne rabiš se toliko obremenjevati z ljudmi na progi, ker enostavno jih ni. Lepo je videti bele osvetljene strmine ponoči. 

Če imate možnost nočne smuke, si jo le privoščite, ne bo vam žal. To je posebno doživetje. Vmes lahko naredite pavzo in se pogrejete v koči ob skodelici čaja. Tudi sam to vedno naredim in je prav prijetno. Sedaj sem že reden gost, tako da ko me natakar vidi že točno ve, kaj mora pripraviti. 

 CategoriesNekategorizirano