Sin Luka že od malih let sanja o avtu Mercedes Benz

Nikoli ne bom pozabila dneva, ko se je najin sin Luka prvič zaljubil v Mercedes Benz znamko avtomobila. To je bila res ljubezen na prvi pogled.

Bili smo na počitnicah na morju, sedeli smo na soncu in lizali sladoled, ko se je pred nami ustavil črn Mercedes Benz. Iz avta je izstopil nemški turist  in se nasmehnil ob pogledu na petletnega dečka, ki je ob pogledu na njegov avto pozabil na svoj sladoled. Luka je nekaj časa obnemel, nato pa čisto resno rekel, da ko bo velik, bo imel točno tak avto. Prepričana sva bila, da ga bo kmalu minilo, vendar se je šele dobro začelo.

Od takrat dalje je Luka Mercedes Benz opazil že na daleč. Kjerkoli smo bili, smo se morali ustaviti in občudovati vse avtomobile Mercedes Benz. Včasih se je našel kakšen prijazen lastnik, ki mu je dovolil, da je za kratek čas sedel za volan in sanjal svoje sanje. Z leti je njegova ljubezen samo še naraščala. Če bi imeli dovolj denarja, bi si ga privoščili sami, vendar nam v tistih časih ni bil dosegljiv. 

Sin Luka že od malih let sanja o avtu Mercedes Benz

Luka je odrasel, dokončal srednjo šolo in fakulteto. Preselil se je v Ljubljano, saj je tam našel dobro službo. Prejšnji dan me je poklical in mi rekel, da prihaja za vikend domov in bi nama želel nekoga predstaviti. Z možem sva bila na trnih in sva komaj čakala vikend. To bo prvič, da bo pripeljal kakšno dekle domov. Končno je napočil čas, pred hišo je ustavil avto in to Mercedes Benz avto. Iz njega je žareč in ponosen izstopil Luka, se navihano nasmehnil in rekel, to je moj novi avto. V navalu smeha sem mu razložila, da sva pričakovala, da bova spoznala njegovo novo ljubezen, ne pa Mercedes Benz. Namuznil se je in odvrnil, da je to njegova stara želja, ki se je končno izpolnila. Takrat so se na drugi strani avta odprla vrata in izstopilo je čudovito, srčno dekle. Luka se je še enkrat nasmehnil in dejal, da to pa je njegova nova ljubezen Mila. Skupaj smo preživeli lep konec tedna. Vesela sva bila zanj, za avto, predvsem pa za to, da si je našel življenjsko sopotnico.

 CategoriesNekategorizirano