Klic od zobozdravnik Ljubljana, me je sam opomnil, da je čas za preventivni pregled

Klic od zobozdravnik Ljubljana, me je sam opomnil, da je čas za preventivni pregled

Bil je ravno dan, ko sem sama imela namen poklicati zobozdravnik Ljubljana, da se naročim na preventivni pregled, ko me je presenetil klic iz ordinacije. Verjetno še dobro, da so me poklicali, saj je čisto možno, da sama ne bi poklicala, ker je vseeno zobozdravnik Ljubljana nekaj, kar vedno odlašam. Čeprav vem, da ne bi smelo biti ta hip nobenega problema, ker me nič ne boli.

Leto dni nazaj se je zaključila moja malce daljša pot, ko so mi uredili vse popravke na zobeh, ki sem jih imela namreč. Od takrat dalje zelo pazim na zobe, jih redno čistim, nitkam in vse, kar mi je zobozdravnik Ljubljana, naročil, da ohranjam higieno, ki je obvezna za zdrave zobe. Zato bom imela po vsej verjetnosti le preventiven pregled, kjer mi bodo povedli, da je vse v najlepšem redu in to bo vse. Vseeno me je pa malce strah, da se ne bo še kaj našlo in bom morala ponovno hoditi redno na obiske, ker bo zobozdravnik Ljubljana, tako naročil in bom ponovno morala nekaj časa hoditi tja. Skrbi me le, kaj mi bodo povedali, ko bo narejena rentgenska slika zob.

Tam se lahko sem in tja najde kaj nepredvidljivega in potem je čisto možno, da se mora zob zdraviti. In rano tega me je najbolj strah. Nazadnje se je nekaj podobnega zgodilo in ta zob se je potem zdravil kar nekaj časa. Sedaj je vse v redu, ker je zobozdravnik Ljubljana, to zelo dobro pozdravil, ampak vseeno se pa lahko marsikaj zgodi tudi po tem, na kar jaz nimam vpliva, saj je zob zaprt namreč. Tudi če je zob zelo dobro pozdravljen, nisem popolnoma prepričana ali to pomeni, da lahko odmislim to, ali se bo vseeno še kaj zgodilo. Sicer mi je zobozdravnik Ljubljana, rekel, da me to ne potrebuje skrbeti, ampak meni vseeno ne da to ravno popolnega miru. 

 CategoriesNekategorizirano