Hipnoza lahko pri marsičemu pomaga

Veliko ljudi seveda ne ve, kako hipnoza točno deluje, dokler seveda tega ne poskusiš. Nekaj časa nazaj sem se dobila s prijateljico, ki je že preizkusila hipnozo in mi je tudi povedala, kako deluje in pri čemu ji je pomagala. Nad tem pogovorom sem bila predvsem navdušena, saj nisem morala verjeti, kakšno moč ima lahko hipnoza.

Prijateljica je imela zelo veliko problemov z odvečnimi kilogrami ter kajenje. Seveda se je hotela tega iznebiti in ne glede na to, kaj je preizkusila, nikoli ni nič delovalo. Seveda je že skoraj obupala in potem je našla hipnozo. Ko je hipnozo preizkusila je bila predvsem navdušena, saj je bila hipnoza ravno tista, ki je omogočila to, da je prenehalo za kajenjem ter tudi izgubila tista odvečne kilograme, ki so bili odveč. Sedaj je čisto nova ženska in seveda predvsem samozavestna in vesela. To me je seveda navdušilo, saj sem jo vedno videla kot punca, ki ni zadovoljna sama s sabo in si želi nekaj spremeniti v svojem življenju. Sedaj pa jo vidim s polno energije in z polno motivacije za grajenje novih dosežkov.

Hipnoza lahko pri marsičemu pomaga

Sama je rekla, da je bila ravno hipnoza tista, ki ji je pomagala pri temu in da hipnozo priporoča čisto vsakemu, ki ima kakšen problem, ki so ga seveda želi znebiti. Dejstvo je to, da hipnoza ni nujno, da bo delovala na vseh ljudeh. Res pa je to, da se moraš hipnozi res prepustiti ter verjeti v njo, če želiš, da deluje. Je pa tudi res, da težko verjameš v nekaj, kar nikoli nisi videl in ne veš, če dejansko deluje.

Ravno zato sem bila tudi sama malce skeptična. A ko sem slišala to zgodbo od prijateljice, sem seveda želela dati hipnozi priložnost. Tudi sama sem se srečevala že za marsikaterim problemom, ki sem ga hotela rešiti, a nisem nikoli pomislila na hipnozo. Sedaj sem malo bolj pozitivna, kar se tiče hipnoze in sem pripravljena tudi sama preizkusiti to.

 CategoriesNekategorizirano