Keramika v kopalnici izpade res zelo lepo

Keramika v kopalnici izpade res zelo lepo

Ko sem se odločila, da bom renovirala kopalnico, sem točno vedela, kaj si želi. Želela sem si nekako bolj moderen izgled kopalnice in prvo, kar mi je padlo na pamet je bila keramika. Keramika se mi zdi res zelo elegantna in moderna in mislim, da bi res zelo lepo pasala v mojo kopalnico. Ravno zato sem šla na splet ter začela iskati pravo keramiko z mojo kopalnico. Imela sem prav vizijo glede barv in glejte vzorca, ki ga želim imeti na keramiki. Res sem zelo dolgo časa iskala pravo keramiko. Končno sem jo našla in bila sem precej zadovoljna s tem, kar sem našla. Ni bila čisto takšna, kot sem si jo predstavljala, a je bila vseeno nekako najbližje moji predstavi.

Keramika je bila dostavljena k meni res zelo hitro in tako sem se lotila sama montaže in prenavljanja kopalnice. Pri tem je seveda pomagal tudi moj fant in brat, saj je bila kopalnica res zelo velika in sem potrebovala nekaj dodatnih rok.

Kopalnico smo končali res zelo hitro in tako sem lahko končno razčistila celotno kopalnico ter videla končni izdelek. Končni izdelek mi je bil res zelo všeč in ta keramika, ki sem jo izbrala, je res zelo lepo izstopala v prostoru. Prostor je zelo lepo polepšala ter modernizirala in sedaj mi je ta kopalnica res zelo všeč. Prej mi je bila malce pretemna in ni bila tako prijetna, ko si stopil vanjo, sedaj pa je kopalnica zelo svetla in izpade toliko bolj večjo kot prej.

Trenutno imam že ideje za naslednji prostor, ki bi ga lahko renovirala in definitivno spet razmišljam o temu, da bi cel prostor lahko obdajala keramika. Ta ideja se mi zdi res zelo dobra in res razmišljam, da bi to naredila, ampak zato je potrebno res dobro razmisliti ter narediti nek okviren plan, zato da si lahko najboljše predstavljamo, kako bo to na koncu izpadlo.

 CategoriesNekategorizirano