Elektroerozija je lahko res zelo zanimiv poklic

Ko je brat končno končal srednjo šolo, se je moral odločiti, ali bo šel naprej na faks ali pa bo šel delati. Bila sem presenečena, ko se je odločil, da bo šel delati. Najprej sem mu hotela obrazložiti vso situacijo, zato da mu na koncu ne bo žal. Na koncu se je odločil, da si bo vzel eno leto, zato, da bo lahko delal in potem se bo vrnil nazaj na faks. Rekel je, da si želi dobiti vsaj nekaj delovnih izkušenj. Delovne izkušnje so seveda potem zelo pomembne, saj ko bo res iskal pravo zaposlitev, mu bodo te prišle prav. Zato sem ga v tej ideji seveda tudi podpirala in bila sem vesela za to, da se je odločil, da bo vseeno nadaljeval s faksom.

Elektroerozija je lahko res zelo zanimiv poklic

Njegova prva zaposlitev je bila zelo zanimiva, saj je delal v postopku, kjer se uporablja elektroerozija. Elektroerozija je bila nekaj res zelo zanimivega, kar niti jaz nisem poznala. Pri bratu pa sem res zelo hitro opazila, da mu to delo res leži in da uživa v tem, kar dela. Seveda je bil zelo vesel, da je končal s srednjo šolo in da je lahko za eno leto lepo dal možgane na off. To mu je bilo očitno res najpomembnejše in ravno elektroerozija je bila tista, ki mu je lepo spraznila glavo, tako da se je res fokusirali samo na delo.

Ravno, zato mu je verjetno bila ta zaposlitev zelo všeč. Ni rabil razmišljati o šoli ali o učenju, ampak je razmišljal le o tem, kaj dela in je bil res zelo dober v tem, kar je delal. Elektroerozija je bila res nekaj, kar mu je pasalo in seveda smo mu to tudi vsi privoščili. Elektroerozija je bila na nek način kot nek dopust za mojega brata. Po ena letu delanja se je vrnil nazaj na faks in tam je tudi malce boljše spoznal, kaj je elektroerozija, dejansko je in kako poteka. Vse skupaj mu je šlo definitivno lažje, saj je s tem imel že izkušnje.

 CategoriesNekategorizirano