Kolonoskopija s sedacijo nam velikokrat lahko veliko pove

Mojega očeta je pred kratkim res močno bolel trebuh in nihče ni vedel, kaj se dogaja. Rekel je, da se mu v želodcu nekaj obrača, ampak da še nič ni jedel in vsakič čuti to bolečino. To pomeni, da ga ne draži neka hrana, ampak je dejansko nekaj narobe, saj je imel prazen želodec, ko je njega močno bolelo.

Odločili smo se, da bomo poklicali zdravnika trga, vprašali za mnenje. Zdravnik je rekel, da se takih stvari ne da kar tako ugotoviti, ampak da je potrebno narediti neke teste. Rekel je, da očetu predlaga kolonoskopijo s sedacijo. Kolonoskopija s sedacijo je definitivno nekaj, kar si moj oče ni želel, ampak je vedel, da bo to potrebno. Ni bil prepričan, ali bo šlo za neko resno stvar ali ne in ravno zato je ugotovil, da bo kolonoskopija s sedacijo potrebno.

Postopek je dal res zelo hitro skozi in ni bilo tako hudo, kot si je mislil, da bo. Kolonoskopija s sedacijo je potekala nekaj minut in potem smo morali čakati na rezultate. Rezultati so hvala bogu bili res zelo dobri in ni bilo nobenih problemov. Meni je definitivno odleglo, saj sem na začetku pomislila na najhujše. Tudi mojega očeta je močno skrbelo, kaj je narobe in ravno zato se je na koncu tudi odločil, da bo ta pregled dal skozi. Bila sem zelo ponosna na njega, saj marsikateri reče takoj ne. Moj oče je bil dovolj pogumen, da je ta proces tudi dal skozi. Ravno zato lahko rečem, da sem zelo ponosna nanj. Moj oče je takoj rekel, da bi to predlagal čisto vsem, saj nikoli ne veš, kaj se dogaja v tvojem telesu, dokler tega ne vidiš pri zdravnikih. Ugotovili smo, da ni nič hujšega in ravno zato smo bili zelo veseli. Moj oče je lahko normalno naprej živel brez kakršnekoli skrbi, saj je vedel, da je vse v redu. To si zasluži, čisto vsak posameznik. Zakaj bi morali živeti v skrbi, če lahko situacijo preverimo in potem spimo normalno?

Kolonoskopija s sedacijo nam velikokrat lahko veliko pove

 CategoriesNekategorizirano