Koča in trosed z ležiščem

Koča in trosed z ležiščem

Vsake toliko se prijateljice dogovorimo, da gremo v hribe. Tako smo tudi tokrat rezervirale nočitev v prekrasni planinski koči. Rezervirale smo apartma za 7 oseb. Komaj smo čakale, da pride dan, ko bomo spet skupaj prehodile lepe planinske poti. Prišel je ta čas in po celodnevnem pohodu smo prispele v apartma. Tam pa nas je čakalo presenečenje. Kajti nobena ni niti pomislila, da bo namesto postelje trosed z ležiščem. Priznam, da jaz nisem občutljiva na to, samo da imam ležišče in lahko spim. Problem pa so bile druge prijateljice, ker se niso mogle sprijazniti, da nam niso povedali, da je namesto postelje trsed z ležiščem. 

Videla sem, da nekatere prijateljice nočejo spati na trosedu, zato sem se ponudila sama. Meni enostavno to ni bila nobena ovira. Ko sem raztegnila trosed z ležiščem, sem v bistvu imela večjo posteljo od vseh drugih. Je pa res, da je to bil dober trosed z ležiščem. Lahko bi imela slabo ležišče, ker bi bil trsed slab in star. Tako pa je bil res lepo ohranjen in samo ležišče je bilo zelo dobro. Prijateljice je to motilo in to so naslednje jutro v recepciji tudi povedale. Da bi lahko bile seznanjene, da je v apartmaju 6 postelj in trosed z ležiščem. Oskrbovalka planinske koče se je opravičila. Potem pa sem se oglasila jaz in povedala, da sem dobro spala in da ni potrebno opravičilo. Moje prijateljice so bile name kar malo jezne. Sama pa sem človek, ki ne komplicira, če to ni potrebno. Enostavno sem videla situacijo, da je apartma majhen in da so trosed z ležiščem namestili prav zato, ker so hoteli izkoristili sam prostor. 

Raje tako, kot pa da ne dobile možnosti 7 ležišč. Meni je bil trosed z ležiščem prav udoben in nisem imela nobenih težav pri spanju. Glavno, da smo uživale in se imele lepo. 

 CategoriesNekategorizirano