Kako najceneje do nepremičnine, če si mlad in še nimaš prihrankov

Zelo mlad sem spoznal dekle, v katero sem bil zelo zaljubljen in imela sva se res rada. Vsi so nama govorili, da sva še mlada in da naj še uživava mladost, naju pa so zanimale nepremičnine, ker sva želela živeti na svojem. Moje starše je to šokiralo, da si tako mlada to želiva. 

Danes je vse drugače, danes so nepremičnine za mlade skoraj nedosegljive ali zelo težko dosegljive. Tako sem iskal rešitve, kako bi nekaj skupaj kupila, a se nama žal nič ni izšlo. 

En dan pa sem se oglasil pri svoji babici, ki je živela v veliki hiši. Povedala mi je, da ve, kako iščem nepremičnine in da si želim na svoje. Predlaga mi je, da lahko živim v njeni hiši, ona pa lahko gre v dom za ostarele. Ko mi je to rekla, sem začel jokati. Kajti toliko dobrote, kot jo ima ona človek sploh ne more verjeti. Objel sem jo in ji rekel, da ne bo šla nikamor. 

Tisti dan sem šel do svoje punce in ji povedal, da bova težko prišla do nepremičnine, da pa ima eno rešitev. Povedal sem ji, da lahko živiva v babičini hiši. Tako bi lahko naredili 2 stanovanji, ker je hiša dovolj velika. Punca je bila presrečna, takoj je bila za to. 

Drugi dan sva šla do babice oba. Težko nama je bilo predlagati, vendar sva zmogla. Vprašal sem jo, če lahko naredimo tako, da bomo v tej hiši živeli vsi skupaj. Sedaj je jokala babica, ker se je počutila ljubljeno. Tako sva midva prišla do nepremičnine, ker nama jo je dala babica. 

Danes živimo vsi skupaj in midva s punco imava že otroka, ki ga babica obožuje, on pa obožuje njo. Neprecenljivo!

Tako se lahko tudi pride do nepremičnine, če ste mladi in želite živeti skupaj.